fbpx

Нова сутрешна група от 08:00 часа !!!

Powerfit ще стартира нова група на 17-ти януари водена от нашите нови треньори.

Тя ще се провежда понеделник, сряда и петък от 8:00 ч.

Таксата ще бъде 160 лева, като първите две тренировки са БЕЗПЛАТНИ!

Вики и Иво ще разчитат изцяло на функционални и кръгови тренировки, в комбинация със здравословно и балансирано хранене .

По въпросите свързани с храненето, диетите и хранителните добавки, те ще работят в екип с квалифицираният нутриционист –  Костадин Цветков.

 

Какво представляват функционалните тренировки?

Комплекс от упражнения (свързани или не помежду си), които натоварват всички мускулни групи на тялото. Използват се уреди като гирички, топки, дискове, ластици, степ-платформи. Интензивността варира от средна до висока, като смяната и е една от целите на функционалната тренировка. Ефектът, който се постига с функционални тренировки, е кардио-силов, т.е. активно горене на калории и работа върху всички мускулни зони. Тренировката няма стъпки и хореография, включва само комбинации от упражнения, като се постига максимално натоварване на цялото тяло. Продължителност: 45 минути.

 

Какво представляват кръговите тренировки?

На тези, които желаят да постигнат бързи резултати и в същото време да го направят по забавен и разнообразен начин, им предлагаме да се доверят на популярната концепция „Кръгова тренировка”. При нея се съчетават силови и кардио упражнения за постигане на най-добри резултати, чрез поддържане на повишен сърдечен пулс. Заниманията се провеждат в група под наставленията на професионален инструктор. Това, което получавате, е качествена тренировка за кратко време (30 – 40 минути) с доказани  резултати.

Call Now Button